Szerezz értékes nemzetközi tapasztalatokat és maradandó élményeket a Pannónia Ösztöndíjprogrammal!

A program keretében rövid és hosszú távú mobilitási lehetőségekkel élhetsz, melyek segítségével támogatott formában tanulhatsz, kutathatsz, oktathatsz, vagy akár szakmai gyakorlatot végezhetsz külföldön. Mindezt megteheted a világ szinte bármely pontján! Jelentkezz hosszútávú mobilitási programra!

Hallgatói mobilitás
Hallgatóként érdemes mobilitási programban részt venni, mert egy vagy két szemeszter külföldi tapasztalat lehetőséget nyújt új kultúrák megismerésére, nyelvtudás fejlesztésére, valamint nemzetközi kapcsolatok építésére. Emellett személyes és szakmai fejlődéshez vezet, és előnyt jelenthet a munkaerőpiacon is, hiszen a külföldön szerzett élmények és tapasztalatok szélesítik a látókört és növelik az alkalmazkodóképességet. Ösztöndíj lehetőségeknek köszönhetően mindezt kevesebb anyagi ráfordítással!

Dolgozói és oktatói mobilitás
Pannon Egyetem összes dolgozója számára elérhető ez a lehetőség a mobilitási programban való részvételre. Egy vagy két szemeszteres mobilitás oktatóként vagy dolgozóként lehetőséget biztosít szakmai tudás bővítésére, új módszerek elsajátítására, valamint nemzetközi együttműködések kialakítására. Emellett hozzájárul a személyes fejlődéshez, és inspirációt adhat a saját oktatási vagy munkakörnyezet fejlesztéséhez, miközben értékes kapcsolatokat építhet ki a nemzetközi szakmai közösségben.